Strategisch onderzoek of advies

Op dezelfde voet verder ondernemen of het roer omgooien? Uitbreiden binnen dezelfde markt of nieuwe markten aanboren? Horeca in eigen beheer (blijven) exploiteren of juist uitbesteden? Haal ik nog wel voldoende voldoening uit mijn ondernemerschap? Zomaar een greep uit de vraagstukken waar de opdrachtgevers van Horeca Expertisecentrum mee worstelen én vervolgens mee geholpen worden. 

Naast een 'platte' analyse van de eigen bedrijfscijfers en verkenning van de mogelijkheden is bij de afweging van opties misschien nog wel het belangrijkste om te bezien in hoeverre een bepaalde koers(verlegging) past bij de kernwaarden, bij het DNA van uw onderneming en u als ondernemer. Zo kan bijvoorbeeld vrij eenvoudig uitgerekend worden of outsourcing een verbetering van het rendement op horeca-activiteiten oplevert. Maar of het ook de beste oplossing is hangt van zoveel meer factoren af. 

Expertisecentrum Horeca hakt geen knopen door maar helpt u om inzichtelijk te maken hoe u ervoor staat, wat de opties zijn, wat de voor- en nadelen zijn (vanuit financieel opzicht, maar ook kwalitatief en sociaal) en wat de verschillende opties opleveren in termen van geld & kwaliteit. Zodat u de voor u juiste keuze kunt maken.